Happy Days

3 tankar om “Pathos

  1. En härlig Bild Lars, Öl och något annat på bordet. Var blir nästa strandhugg? Jag tycker Du kan stanna i denna arkipelag, säkert lika vackert som i Västindien. Fungerar allt ombord som Du önskar dig? Bästa hälsningar Landkrabban Michael

    • Micke!
      Joo, jag börjar faktiskt känna samma sak, borde kanske stanna här istället för att gå till Västindien. Tyvärr är det nog för kallt här i Grekland november-mars. Annars hade jag med säkerhet stannat här mycket längre.

  2. Oj, så härligt det ser ut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s