Happy Days

Äntligen tillbaka..Finalement de retur

7 kommentarer

Efter lite förseningar så är man tillbaka till båten. Allt verkar bra med henne. Nymålad och jag väntar på nytt segel som kommer (förhoppningsvis) om någon vecka. första etappen blir ut genom Rio Dulce och vidare mot Belize…..Sen mot Mexico.

On est bien arrivés au Guatemala.  Le bateau est repeint entièrement, il est magnifique. J’attends une nouvelle voile d ici une semaine (j’espere). Première etape sortir de Rio Dulce puis continuer vers Belize, ensuite Mexico.

 

IMG_1432

7 tankar om “Äntligen tillbaka..Finalement de retur

 1. Å vännen vad det måste vara skönt
  att äntligen få segla iväg, hon ser
  Väldigt fin ut‼️ Jag är som vanligt
  Lite avundssjuk Varmaste kramar
  Annelie

 2. Hej Lars, Båten är ju i nyskick och med namnet snyggt målat i fören, men vad är det jag ser, är hon till salu? Nu önskar jag dig en härlig seglats och hoppas du hinner fram till Playa del Carmen till Jul, så du får träffa våra härliga vänner. Noterar också att Annelie var snabbare att lämna en kommentar. Michaël

  • Joo, jag brukar sätta upp henne till försäljning när jag parkerar båten för sommaren. Man vet ju aldrig…..
   Jag hoppas vara i Mexico kring jul och tar då kontakt med dina vänner.
   Det känns så bra att ha dig o Annelie som trogna följare. Det är ju inte alla bloggare som har så många som jag:)

 3. Jag får väl sälla mig till skaran av ivriga följare ;).

  Båten ser toppen ut, jag tror du kommer vara väldigt nöjd med den ansiktslyftningen kommande år! Hoppas bara du får seglet så att du kommer iväg.. Förhoppningsvis ses vi om ett par månader.

  // Markus

 4. Tror jag missat en hel del har kanske kommit åt fel knapp för jag har inte hört något från Happy på jättelänge
  Hoppas allt är väl och livet känns meningsfullt
  Varm kram Annelie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s