Happy Days

Mathew….

9 kommentarer

Så har jag varit här i Jacksonville en vecka för att förbereda min väg söderut genom ”Inter coastal waterway” ungefär som Göta Kanal men lite längre:). Nästan klar för avfärd kommer Matheworkanen. Verkar som jag får stanna ett tag till och hoppas på de bästa. Nästan hela Jacksonville är evakuerat och jag ät på marinan tillsammans med hamnkaptenen. Vi sover i restaurangen och han gör fina amerikanska hamburgare till lunch och middag.

Depuis une semaine de préparation du bateau pour aller au sud dans ”Inter coastal waterway” (une fleuve). Presque prêt pour partir, Mathew (ouragan) va bientôt frappe prêt d’ici à Jacksonville. J’attends que l’ouragan passe pour partir. Jacksonville est évacué et je suis seul avec le capitaine du port. Nous dormons dans le resto et il me fait des bonnes hamburger à l’américaine.

 

img_0564

9 tankar om “Mathew….

  1. Lars , vi följer orkanens väg via CNN! Och nu håller vi tummarna……

  2. Hej Lars, Skickade ett sms till dig igår och undrade om vi kunde ses i Nice i kommande vecka och om du hade säkrat upp båten i Jacksonville inför Matthews ankomst. Jag visste inte att du redan var där eftersom du tidigare alltid åkt över i November. Nu gör jag precis som Kerstin, håller tummarna för att allt skall gå väl och är samtidigt övertygad om att det blir just så. Vännen Michaël

  3. Såååå härligt att höra från dig och att du nu är på ”väg” igen.
    När du skriver att ni sover på restaurangen så minns jag när havet välde in på Lido vilka enorma krafter‼️
    Ha de gott vännen Varmaste kramen Annelie

  4. Hej Igen Lars, Miljoner på flykt undan orkanen, men ”två” stannade kvar”, ”Du och Hamnkaptenen”. Otroligt imponerande och starkt gjort, vi hörs när orkanen har bedarrat. Vännen Michaël L

  5. Så att du sökt mig på Skype…..ringer i morgon.

  6. Hej Lars, Var befinner du dig nu? Har sökt på Marine Traffic men kan inte hitta dig. Michaël

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s