Happy Days

Neapel – Sicilien/Naples – Sicile

Lämna en kommentar

Svensk

Så nu har jag kommit till Catania  på Sicilien. Jag trodde att jag hade all tid i världen för att komma hit till den 22 april. När man seglar tar det tydligen så mycket längre tid än man tror. Jag skulle så gärna ha velat stanna kanske lite längre på de olika platserna som jag besökt mellan Neapel och Sicilien. I fortsättningen tar jag det nog lite lugnare. Tyvärr han jag inte med öarna norr om Sicilien. Kanske det får bli en annan gång…..Här stannar jag till lördag, då går jag över till Grekland.

Trevligt med all uppmärksamhet jag får.

Fransk

Maintenant je suis arrivé en Sicile a Catania. Je pensait que ça pouvait aller plus vite d’aller en Sicile pour le 22 a avril. apparemment ça prends beaucoup plus de temps en voile que je pensait. J’ai voulue rester plus long temps sur les endroits que j’ai visité entre Naples et Catania. Pour le future je vais aller plus tranquillement. Malheureusement je n’ai pas eu le temps d’aller aux iles nord de Sicile.  peut-être une autre fois. Samedi je pars pour Grèce…..

.DSCN0138

Stackars ko som trodde somm trodde att hon kunde simma…..Mitt i medelhavet..

Pauvre vache qui pensait elle pouvait nager au milieu de la Méditerranée

DSCN0143

Middag i Acciarole…

Diner a Acciariole

DSCN0145

Trasslade in propellern ytterligare en gång i Camerota…Hoppas jag har lärt mig nu:)

Encore une fois le but dans hélice, J’espère que j’ai compris maintenant……

DSCN0146

La madonna på Tropia

La Madonne a Tropia

DSCN0149

Här fick vi inte går in……Baghara Calabra……

Impossible de rentrer..Baghara Calabra….

Trevligare än död ko…..

Mieux que une vache morte……

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s