Happy Days

Cartagena

5 kommentarer

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SvenskEfter att ha varit på Mallorca en dryg vecka så styrde jag mot spanska kusten. Har nu kommit till Cartagena och går vidare i morgon mot Gibraltar och Kanarieöarna. Spanske kusten är nog fin på sitt vis, personligen så föredrar jag nog den spanska ”landkusten”. Nu känns det mer som om att jag transporterar båten i stället för att segla så att säga. Jag räknar med att vara på Kanarieöarna i mitten av september om allt går som jag tänkt mig:)

(Bilden är från min ankarplats utanför Benidorm)

FranskApres avoir été en Mallorque une bonne semaine, j’ai mis le cap vers la cote espagnole. Je suis arrivée a Cartagena et continue vers Gibraltar et les Canaries. La cote Espagnole est surement sympa en mer, mais je la préfère sur terre. Maintenant je me sent que je ”transport” le bateau vers les Canaries sans réellement faire de la voile. Je compte être aux Canaries mi mars si tout va bien:)

(l’image est mon mouillage a Benidorm)

 

 

5 tankar om “Cartagena

 1. Hoppas du har haft ett skönt stopp på Mallis träffat sköna människor, ätit o druckit gott mao allmänt berikat ditt härliga liv!
  Kram vännen
  Annelie

  • Annelie!
   Om jag berikat mitt liv? Kanske lite granna……Men nu så har jag bara en transportsträck till Kanarieöarna känns det som. Jag skrev till Micke att jag förmodligen är där i mitten av mars, jag menade mitten av september.
   Jag blir lika glad varje gång du hör av dig.

 2. Lars, nu börjar det bli riktigt spännande – kan du lämna dagliga rapporter mellan Gibraltar och Kanarieöarna, tror du?

 3. va synd!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s