Happy Days

Nu går jag till Kanarieöarna/Je pars pour les Canaries maintenant

7 kommentarer

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

SvenskHar nu varit i Almerimar en dryg vecka och preparerat båten för ARC (organisationen för atlantöverfarten). I morgon går jag till Kanarieöarna vilket kommer att ta en vecka ungefär. Satte upp en skylt på båten för att slippa vara helt ensam till Kanarieöarna, en holländare knackade på och följer med som gast………..på http://www.marinetraffic.com kan man se var båten befinner sig hela tiden om man söker Happy Days-

FranskApres une semaine de préparation pour l’ARC (l’organisation de la traversé d’atlantique ) Demain je pars pour les Canaries qui va prendre une semaine environ. j’ai mis un panneau sur le bateau pour ne pas être tout seule pour les Canaries. Un Hollandais c’est manifesté et il va être mon équipier pendent la semaine……..Sur http://www.marinetraffic.com on peut suivre le bateau si on cherche le ”Happy days”

 

7 tankar om “Nu går jag till Kanarieöarna/Je pars pour les Canaries maintenant

 1. Hej Lars, Härligt att du gillade mitt förslag och skaffade marinetraffic. Jag brukar gå in där då och då för att ha koll på Yachterna utanför Monaco. Ha nu en god seglats till Kanarieholmarna och håll ut väl från Afrikas kust. Vännen Michael från New York. P.s. Hälsa Holländaren.

 2. Ta det försiktigt älskade vän läs vågorna rätt och ha en underbar seglats hårdaste kramen
  Annelie

 3. Hej Igen Lars, Har redan varit inne på marinetraffic och hittade Happy Days på direkten. Men är inte farten lite dålig? Med 4.6 knop lär det ta ett tag att nå Kanarieöarna. Du går väl in i Gibraltar och trimmar seglen samt provianterar lite före seglatsen till Kanarieöarna. Må väl and take care. Michael

 4. Jag följer dig dagligen, Lars.
  Ibland får jag inte napp och då blir jag mycket orolig! Men så dyker Happy Days upp igen och då vet jag att allt är ok.

 5. Dommage que tu passes si tôt ….. Je serais bien venue ….la je suis en Corse …nous avons du nous mettre à l’abri d’un coup de vent dans le golf du lion ….
  Amitié ,Sylvie

 6. Kul att se att du är framme vid Tenerriffa. Nu gäller det fixa båten och få ihop en bra besättning för det längre skuttet över till Karibien, men du har ju gott om tid för det. Leif

 7. Hej Lars, Välkommen till Las Palmas det gick på rekordtid. Var nyss inne och checkade dig och fann till min största glädje att du för en stund sedan lagt till i hamnen. Noterade även att du hunnit med Teneriffa på dessa få dagar sedan du lämnade Gibraltar, mycket imponerande. Håller med Kerstin att man ibland blev lite orolig eftersom marinetraffic inte täcker hela sträckan och du under en tid försvann på skärmen. Holländaren och du som Kapten måste vara ett suveränt team så det vore väl utmärkt om han kunde följa med över i November. Vila nu och njut av Las Palmas det är du värd. Vännen Michasel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s