Happy Days

4 tankar om “Bonaire-Curaceau-Aruba

 1. Hej Lars..;du ser ungefâr lika vaken ut på bilden från ABC öarna , som jag känner mig just nu..annandag jul, efter 1 månads dynget-runt slit med att stänga mottagningen och evakuera lägenheten följt av 3 dagars julmat och familjeliv med barnbarn x 2.. annars allt väl
  Läser mellan raderna att det verkar samma hos er..antar att ni just nu håller på med överseglingen Aruba – Carthagena..hoppas det funkar/har funkat bra…det lär ju vara en lite farlig trakt i de områdena.. hör av dig o berâtta nâr ni kommit fram.. o berâtta också om vidare planering..när sticker Sylvia hem ? när lämnar den svenske killen båten..har du flera som monstrar på ?
  Jag har som vi talade om diskuterat med en del kompisar om ev panama-galapagos-polynesien-segling..i princip alltför tidigt i år både för mig och de andra ( Lasse Eklund, lillebror Bengt, ives Sainte-Rose..min delâgare i Elan 40:ian i Marseille ytterligare några..). Dâremot finns intresse att hänga med lite i karibien/centralamerika..françoise och jag borde kunna koma iväg fram”t mitten/slutet av februari liksom broder Bengt och Lasse ekdahl fr o m d 15 mars. panama – polynesien eventuellt 2016 ?
  Hôr av dig o meddela läget
  God fortsâttnig och Gott Nytt År
  Sten & Françoise

 2. God morgon o god fortsättning, brorsan. Inte dåligt o kunna somna ifrån både vitt vin o c igaretter. 🙂

 3. Hej Lars, Ställ om kompassen och kom till Playa del Carmen (Cancun-Mexico), vi är där nu och kommer fira Nyår här. Playa verkar vara ett trevligt ställe och inte så exploaterat som Cancun eller Cozumel. Det är mycket européer här och en del Amrisar, men atmosfären är väldigt avslappnad. Colombia, innebär inte detta att Ni måste segla genom mellan Americas (Göta Kanal)? Bästa Hälsningar Michaël m. familj and take Care.

  • Förmodligen firar vi nyår samtidigt. I Sverige är det nu 2015.
   Hur har du det med geografin? Inte har jag sett någon kanal mellan Colombie och Mexico:). GOTT NYTT ÅR I MEXICO!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s